Janjuš
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mihailo Janjušević, brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u 28. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu. 

Od Mihaila se opraštaju prijatelji, porodica, kao i brojne poznate ličnosti i poznanici njegovog brata Janjuša. 

Sada se za Alo! oglasila Mihailova drugarica iz školskih dana, Katarina, koja je otkrila nešto više o preminulom Janjuševiću. 

Ona nije mogla da sakrije bol i tugu zbog njegovog preranog odlaska. 

Zgranuta sam nakon što sam čula za tragičnu vest. Mihailo bi uskoro napunio 28 godina, išli smo zajedno u školu, družili se pd malih nogu u komšiluku - počinje priču ona, pa otkriva kakav je Janjušević zapravo bio: 

Bio je jedna divna, pozitivna osoba. Miran dečko, nikoga nikada nije uvredio, ponizio, gledao je da svakoga sasluša i pomogne - kaže njegova školska drugarica iz Prijepolja. 

Mihailo Janjušević

Foto: Printscreen/instagram

 

U poslednje vreme Mihailo nije bio u kontaktu sa braćom Janjušem i Borisom, koji danas to sebi ne mogu da oproste, a ona nam sada otkriva u kakvom je odnosu preminuli tada bio sa porodicom. 

- U to vreme super su se slagali, pošto je on bio najmlađi u porodici, svi su ga lepo gledali. Porodica mu je divna, posebno majka Desa. Za njihov narušeni odnos saznala sam iz medija - završava Katarina za Alo!. 

Brojevi telefona za pomoć SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu - Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading