Anita i Matora
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Trenutno najkontroverznija učesnica Elite, Anita Stanojlović, napustila je Elitu pre dva dana kako bi se našla na suđenju sa bivšim partnerom sa kojim ima dete.

Anita je, iako je to strogo zabranjeno, iznela detalje susreta Miljani Kulić i otkrila tom prilikom šta se desilo u spoljnom svetu.

- Majka mi kaže juče da je našao minđuše moje, i kaže "Ovo mi je od moje Anite, kako mi je lepa". Juče sam srela bivšeg - rekla je Anita.

- Koga? Muža? - pitala je Miljana.

- Aleksejevog oca - odgovorila je Anita.

- I? - pitala je Miljana.

- Ništa, apsolutni stranci. Nije bio na suđenju, došao je samo nešto do suda. Znam da me još nije preboleo. Mene on voli još uvek. Bili smo svaki dan, ceo dan zajedno kad sam se porodila. Možda bismo se i pomirili da se on promenio - rekla je Anita.

- Što, šta je radila? - pitala je Miljana.

- Nasilan je, agresivan, bezobrazan. Radi stvari koje se ne rade - rekla je Anita.

- A šta je radio, napio se? - rekla je Kulićeva.

- Ne, ono drugo - odgovorila je Stanojlovićeva.

Anita Stanojlović rešila je da do kraja raskrinka Jovanu Tomić Matoru. Ona je danas osula paljbu po svojoj bivšoj, a sve je ostavila bez teksta kada se dotakla sina Alekseja.

Naime, kako sada Anita tvrdi, Matora uopšte nije bila dobra prema mališanu, a o tome je i Anitina mama govorila u lajvu na Internetu.

Najpre je Angelina istakla da sumnja da su Alekseju ostale traume zbog Matore i svađa kojima je prisustvovao dok je bio kod njih dve, a sada se slične teme dotakla i Anita.

- Nemoj da glumiš da plačeš za mojim detetom kada znaš šta se priča sa strane sa tvojim prijateljima - rekla je Anita.

- Jedino iskreno u našem odnosu jeste on - branila se Matora.

- Kako si se ponašala prema Alekseju?! - pitala je Anita.

- Najbolje - rekla je Matora.

- Pa ne bih baš rekla...Nije mi dete oduzeto, ali bi volela. Zapitaj se kako si se ponašala prema njemu kada već tako plaćeš za njim - odbrusila joj je Anita.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading