Anita
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Majka Anite Stanojlović obelodanila sve laži Jovane Tomić Matore, Angelina, ispričala je detalje o Aniti i Jovani. Naime, Angelina tvrdi da su Jovana i Anita u "Eliti" iznele mnoge laži o njoj. Kako je istakla, zbog braka Anite i Matore prošla je golgotu, a što se Anđela tiče, smatra da se on samo igra sa njenom ćerkom.

- Ja sam u jako teškoj finansijskoj situaciji, imam kredit, živim privatno, a radim za 47.000 dinara. Moji troškovi iznose preko 50.000 i kako ja sad mogu na primer da čuvam dete - istakla je Angelina i nastavila: 

- Ja unuka Alekseja volim više od svega na svetu, umrla bih kada bi mi uzeli dete, a istina je da sam u teškoj situaciji i zato sam rekla da će biti teško da ga čuvam. Mnogo mi ga je žao, mislim da je to dete kod njih dve doživelo neku traumu - istakla je Angelina i dodala:

- Matora je govorila i kako me je vodila na ručkove, pa kako mi je tražila stan i posao u Beogradu, to ništa nije istina. Jednom ili dva puta sam prespavala u njenom stanu u Beogradu, i to ne svojom voljom, nego se tako namestilo. Što se ručkova tiče, jednom sam sa njom bila na ručku, a i to se desilo slučajno. Tako da to sve što ona priča nema veze sa vezom. Nas dve nikada nismo ni razgovarale, i tada kada sam bila u njenom stanu, visila je na Instagramu, nismo reč progovorile - zaključila je Angelina kod Osmana u emisiji i na kraju istakla da je dobila poziv za rijaliti, ali da je za sada odbila da uđe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading