DRAGOJEVIĆ SE HVALI LUKSUZOM OD POLA MILIONA David pokazao novu nekretninu u Novom Sadu,  a evo s kim će deliti gajbu
Nedeljko Kiš/Alo!

Bivši rijaliti igrač David Dragojević kupio je sebi stan u Novom Sadu za koji je iskeširao čak pola miliona evra. Naime, David je se na Instagramu pohvalio da pripreme za useljenje uveliko traju.

Kako je istakao jednom prilikom, stan će kompletno biti spreman i uređen, pa će predstojeće praznike proslaviti u novom domu.

Inače. nekretnina se nalazi u srcu Novog Sada, veoma je luksuzna jer košta oko 500.000 evra, pa samim tim David bira i enterijer - nameštaj je moderan i skup.

Kako još prenose mediji, sa Davidom u lusk stanu stanovaće i njegova nova devojka sa kojom je od letos u vezi. U pitanju je lepotica rodom iz Ulcinja. A kako su još mediji pisali na temu nje i njihove veze, ona zarađuje preko poznate platforme za odrasle i David protov toga nema ništa.

Podsećanja radi, David je bio u vezi sa Aleksandrom Subotić, koja sa partnerom takođe živi u Novom Sadu. Dadid je Aleksandru prevario javno u Zadruzi sa Anom Korać s kojom je posle duže bio u vezi. Čak su se verili i planirali brak, a živeli su u iznajmljenom stanu u Beogradu. Ana Korać je pak danas za Alo! potvrdila da se razvela.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
fika

22.12.2023 18:53

Ne videh ovde 500 kvadrata.Ali ako je njemu lepo i meni je