TAKI U STRAHU OD NOVOG NAPADA: Moram da bežim negde, da se selim iz države, a evo čega se Majin otac najviše plaši
Alo

Nakon što je Taki Marinković dobio nove pretnje, otac Maje Marinković oglasio se za Alo! i rekao nam da je u strahu jer ni sam nema pojma šta mu se sledeće sprema.

- Ja ne znam više šta da radim, da se selim, moram da napustim državu, ovo više nije normalno - započeo je Taki za Alo! i dodao:

- Budale mi neke počupale tablice sa kola koja sam uzeo da imam da se prevezem iz tačke A u tačku B, šta da sam kupio skuplji auto, da mi ga unište, samo mi malerišu, to su neke budale, fanatici. Sad moram da idem da odjavim tablice i saobraćajnu, pa da uzimam nove, ma pakao - rekao je za Alo! Taki i priznao čega se najviše plaši:

- Strah me je da Maja ne sazna unutra, pa da mi se dete potrese, valjda joj niko neće ništa reći utorkom kad su žurke, znate da tamo utorkom uleću informacije - rekao nam je besan, ali i uplašen Taki i dodao:

- Ovo više nije normalno šta se meni dešava - rekao nam je Taki, a na pitanje da li će iznajmiti obezbeđnje, kaže sledeće:

- Ma kakvo crno obezbeđenje, pa nisam ja ministar u državi da mi treba obezbeđenje. Rešio sam, od Nove godine neću više ni da se oglašavam za medije - zaključio je Taki za Alo!

Podsetimo, pre samo mesec dana, zapravo nije još ni prošlo mesec dana, Takiju su na parkingu zapalili auto. On je slučaj prijavio policiji, ali se epilog tog događaja i dalje ne zna jer je istraga u toku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Трта

22.12.2023 16:29

Види какав јадник.Сећаш се како си се силио.А тебе боли уво за Мају ти си је упропастио само да би ти био у јавности.Сад си ,јавна личност,узми телохранитеље брдо једна...