Sneža Kušadasi
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao je Darijanu Radomiroviću.

Zašto misliš da te je Sneža omađijala - glasilo je pitanje.

- Ja sam ovde, ako nekoga zanima, sedeo sam sa naočarama za sunce i imao sam neke pokrete sa glavom, a od kako smo raskinuli čitam "Oče naš" i molim se mom zaštitniku Svetom Nikoli, nisam video dobro, mutno mi je bilo. Vezao sam crveni konac, kako je došao Sveti Nikola ja ponovo vidim. Ova žena je došla kod mene u restoran samo da radi u reklamu, ne znam kako se uselila kod mene posle tri dana - rekao je Darijan.

- Izneo si ovde da je bila u ludnici i da je imala trojku.

- Snežana je meni o tome pričala, neka ona priča, a trojka, dobro - rekao je Radomirović.

- Ja verujem samo u Boga i to je to. Ja se ne bavim magijom. On je mene guglao, ja tebe nisam, rekao mi je za neke članke, ja nisam znala. Ovo što je izjavio za psihijatriju, desilo se da me je tata izbacio iz kuće, ja sam uzela i napisala mu u poruci da ću dapopijem sonu kiselinu, na to je moja sestra Dragana pozvala policiju i rekla da pretim da ću da se ubijem. Ja sam ostavila testament pre dve godine i ništa se neće voditi na njih, jer se plašim da će mi se nešto desiti o glavi - rekla je Snežana.

- Kako ti dođeš da mi radiš reklamu, zoveš me na kafu i useliš mi se na gajbu? - pitao je Darijan.

- Moja majka nije rekla da će da se predstavi da je ona poslala, ona je siromašna i moja majka je siroče koja nema oca od četvrte godine. Šta se keziš krmačo?! Tvoj otac ti je rekao da si ku**a i da mu nisi ćerka, a moja majka je sve dala za svoju decu - pobesneo je Darijan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading