Filip Car
Foto: Alo/Printscreen

Bivši zadrugar i verenik Aleksandre Nikolić, Filip Car, suočava se sa teškim optužbama i to od strane nekadašnjeg bliskog prijatelja.

Naime, tiktoker Mirza Hatić izneo je javno optužbe i tvrdnje da je Filip od njega uzeo 15.000 evra i dodao da je Car živeo na račun fanova.

Mirza je nastavio sa iznošenjem šokantnih detalja, te dodao da je Filip živeo na račun baba i da mu je jedva isplatio dug, nakon njega je obrnuo ploču i postao neprijateljski nastrojen.

Živiš na račun baba i to je to. Zadužio si se, 15.000 evra si mi vraćao tri meseca i radio si za mene, da bi kupio lančić. Onda dođeš meni glumiš, a na kamati mi bio frajer, jedva si me isplatio i kad si me isplatio počeo si da mi mafijaš - pričao je Hatić, a zatim dodao:

- Sve to što imaš, i zlato, ja sam ti dao na rate i pomalo si mi plaćao. Ne da ti Aleks da igraš sa ženama, a da li ti daje da primaš giftove od žena. Ne bi imao šta da jedeš da ti nije onih baba - rekao je Mirza vidno besan.

Ova situacija je izazvala dosta pažnje javnosti, posebno zbog detalja o pozajmici i navodnom načinu vraćanja novca, kao i o optužbama da je živeo na račun fanova.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading