BIVŠA ZADRUGARKA POKUŠALA SAMOUBISTVO Bila u kandžama poroka, prošla kroz pakao, jeziva ispovest
Kurir televizija

Bivša zadrugarka Jelena Krunić nedavno je priznala da je htela sebi da oduzme život, kao i da je sebe mrzela zbog svojih postupaka. Kako je i sama priznala jedno vreme su je mnogi ismevali, a ona je to teško podnosila.

Naime, Jelena je u svojoj potresnoj ispovesti priznala je da je u tim trenucima bila u u kandžama poroka, te je smatrala da svima oko sebe nanosi bol i da je najbolje da je nema.

BIVŠA ZADRUGARKA POKUŠALA SAMOUBISTVO Bila u kandžama poroka, prošla kroz pakao, jeziva ispovest

Foto: Printscreen/instagram

 

- Tebi su u tim trenucima krivi svi, osim tebe. Sebičnost je nenormalna. Jednostavno, došla sam u fazu kada sam u potpunom mraku i ne vidim ništa - istakla je Jelena u jednoj emisiji, te priznala da je planirala da digne ruku na sebe, kad su je ljudi ismevali:

- Htela sam da se ubijem da bih rešila muke sve ljude koji me vole, jer sam im mnogo bola nanela, donela im mnogo tuge. Htela sam da završim sa tim. Nisam videla izlaz iz depresije i mračnih dana. Jedini izlaz mi je bila smrt.

Inače, Jelena je nedavno otvorila dušu na svom Instagram profilu, te priznala kako je izašla iz pakla.- Ljudi su na mene gledali kao na neku spodobu, karankondžulu, kao na osobu koja nije vredna... Taj moj proces zalečenja je trajao malo duže. U jednoj godini sam izgubila dve muške osobe, nokautirana sam bila psihički, otišla u univerzum. Smrt drage osobe, ostavljanje drage osobe... Za mene koja je hipersenzitivna je to jako težak udarac. Smrt oca sam teško podnela. Ali sada, kada se vratite, kada morate da se iscelite i pročistite to dete u sebi... To je dete koje se borilo kroz ceo život za taj neki mir. Okej je ne biti okej, ali uvek imaj cilj... Ne gubite nikada veru i nadu. Nikada, molim vas - rekla je ona i dodala:

- Svakome je svoja tuga najveća, ali ni iz jedne situacije ne možete da se ne izvučete. Meni je trebalo 50 puta da se desi neka situacija, da bih se opametila. Sve u svemu, cilj kad-tad, nikad nije kasno. Sve je stanje ume, sve je stanje svesti, vi imate godina koliko vaš duh ima godina. Koliko dete u vama ima, koliko žudi za mirom i spokojom. Ja sam ceo život volela različite stvari. Milion puta sam svoju energiju usmerila na razne stvari, ali se nikada nisam fokusirala, osim na ples. Ali ono što je najbitnije, nisam odustala, ja ne znam šta da krijem. Vi me pitate gde sam sad, ja sam na ostvarenju svog sna, taj jedan san na koji sam fokusirana. Mogu ja sve, ali možeš i ti!

type="text/javascript" src="https://services.brid.tv/player/build/brid.min.js">

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading