Anita Stanojlović
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Učesnica Elite Anita Stanojlović odlučila je, tokom svoje emotivne ispovest, zauvek da precrta Matori i odstrani je iz svog života. 

Ona je otkrila da je počela da se hladi i pre nego što je Anđelo ušao, budući da joj Jovana nije dala šansu za pomirenje.

- Promenilo se to što sam počela da se hladim, to se desilo pre Anđela. Videla sam da ne želi da mi da šansu za pomirenje. Kada je ušao Anđelo, desilo mi se nešto i prija mi druženje sa njim. to je nešto što me čini raspoloženijom - iskrena je bila ona.

- Šta se dešava između vas? -pitalo je drvo.

- Ništa konkretno, ja sam njemu prva dala signal i onda smo se stalno gledali, što mi je dalo povoda da mislim da mu se sviđam. Ne treba da žurimo. Ovo je najbolje po meni i po moje dete, ali najpre po Jovanu. Očigledno nisam bila prava osoba za nju - rekla je Anita i tako javno priznala šta se zapravo desilo i ko je prvi pokrenuo priču, budući da kamera nije snimila baš sve detalje.

- Ti misliš da je između vas zauvek kraj? -pitalo je Drvo.

- Sa moje strane je tako. Što se tiče Jovane, ona još uvek traži neki tračak nade i pomirila bi se sa mnom. Trudim se da je ne povređujem još više. Emocija sa moje strane i dalje postoji ali se smanjila na minimum -rekla je Anita.

Podsetimo, Jovana je sinoć, u naletu besa i revolta, uputila jezive pretnje smrću Aniti i Anđelu.

Tomićeva je urlala, plakala, obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti, a u jednom trenutku je Aniti izgovorila i da će je "zaklati".

- Jel te nije sramota da me gledaš u oči posle svega što si mi uradila. Ni jednu ružnu reč ti nisam rekla. Staje rijaliti! Ubiću vas, zaklaću vas kunem ti se Bogom!Razumeš? Ubiću te, jer ovo što ti radiš... Ubijaš me... Ti hoćeš ovo da vidiš! - urlala je Matora na Anitu, a snimci su završili na društvenoj mreži Jutjub.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading