Jovana i Anita
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Haos između Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore ne prestaje, nakon što je Jovana uhvatila svoju, još uvek zakonitu suprugu, kako očijuka sa Anđelom Rankovićem tokom žurke.

Matora je doživela pomračenje uma, izašla ispred i sasula Aniti salvu uvreda, ali i pretnje smrću, što je izazvalo burne reakcije.

Tomićeva je urlala, plakala, obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti, a u jednom trenutku je Aniti izgovorila i da će je "zaklati".

- Jel te nije sramota da me gledaš u oči posle svega što si mi uradila. Ni jednu ružnu reč ti nisam rekla. Staje rijaliti! Ubiću vas, zaklaću vas kunem ti se Bogom!Razumeš? Ubiću te, jer ovo što ti radiš... Ubijaš me... Ti hoćeš ovo da vidiš! - urlala je Matora na Anitu, a snimci su završili na društvenoj mreži Jutjub.

Podsetimo, Matora je, pored jezivih pretnji, sasula Aniti i brojne uvrede.

- Pa, nisi mi žena! E, tako pričaj, ku*vo jedna smrdljiva! Tako pričaj... Naravno da si ku*rva, pa šta misliš da si? Kako se drugačije zove? Je l' te nije sramota da me gledaš u oči posle svega što sam uradila za tebe? Jednu ružnu reč ti nisam rekla, da preživljavam sve ovo opet ovde... Ti shvataš da staje rijaliti. Ubiću vas, kunem ti se Bogom! Razumeš? Ovo što ti meni radiš, ubijaš me! Ti hoćeš ovo da vidiš, je li, da se igraš sa mojim mozgom? Da se ja povlačim, da ti govorim da te volim, ali da neću da ti oprostim, a ti da se hvališ sa nekim novim, da se malo ka*aš sa Anđelom... Je li?! Pitam te, je l' zaslužujem to? Jer nije moglo da prođe neki period, pa ako se svidite jedno drugom, to je to, a ne odmah da me ubiješ psihički! Praviš me budalom, celu noć se gledate, palačinkice - drala se Matora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Matora za premijerku!!

14.12.2023 10:25

Mi ne samo da smo na Evropskom putu mi smo i ispred tog puta!! Spasavaj se ko moze!!