Miki
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Rijaliti veteran Miki Đuričić, otkako je krajem prošle godine diskvalifikovan iz "Zadruge 6", živi miran život u rodnom Kupinovu.

Pčelarstvo je bilo njegovo primarno zanimanje, barem kako je isticao u javnosti, a sada se bavi kuvanjem i ne krije da gaji veliku strast prema uzgoju domaćih životinja i raznih vrsta biljaka, u šta je uložio do sada zarađeni novac iz rijalitija.

- Planiram da se posvetim proizvodnji organske hrane, da gajim mangulice itd. To je neka moja strast, dosta se razumem i u biljke, ali gledam da spojim lepo i isplativo. Za sve je potrebno vreme, ne može odmah da zaživi, ali ako ste uporni i stvarno planirate da se posvetite tom biznisu, rezultati neće izostati - rekao je Đuričić jednom prilikom.

Miki se oženio u 43. godini, za profesorku koja mu je podarila ćerku Dunju, od koje se danas ne odvaja.

- Ona je profesorka u dve škole. Proputovala je pola sveta, jako sposobna i vredna žena, a što je najvažnije, jako je pametna. Naravno da jeste žena mog života, čim sam odlučio da se oženim njom i da ona bude majka mog deteta. Uloga oca me je totalno promenila i shvatio sam da više nisam ja bitan, nego si srećan kada je to dete srećno. Ja sada moram da pazim na jedan ljudski život, da ne skrene sa puta, kao njegov tata - ispričao je Miki jednom prilikom.

Žena Mikija Đuričića

Foto: Ataimages

 

Na fan profilu rijaliti zvezde povremeno osvanu privatne fotografije i snimci iz Kupinova gde vidimo kako Đuričići žive.

Miki je svoju mezimicu "učio" da vozi traktor, što je devojčicu očigledno oduševilo jer osmeh nije skidala sa lica.

Osim toga, njih dvoje često zajedno kuvaju, ali i prave "žurke" u kući. Nema sumnje da se Đuričić odlično snalazi u ulozi roditelja i da uživa u gotovo svakom trenutku sa svojom porodicom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading