Ana Ćurčić
Foto: Alo/Foto: Alo/DejanBriza

Gostujući kod Osmana Karića na radiju bivši zadrugar Miljan Vračević žestoko je opleo po Ani Ćurčić.

Naime, Osman je konstatovao da je Miljan prošle sezone bio prvi uz Anu i spreman da je zaštiti, međutim, ona ga je odbacila sa jasnim ciljem.

- Sve te ucveljene žene imaju kasne i retroaktivne reakcije, meni tu ništa nije jasno - započeo je Miljan, pa nastavio: 

- Znala je ona da sa mnom nema kalkulacije i da ne radim ništa zarad rijalitija. Njoj je zasmetalo što sam joj otvoreno rekao šta mislim o njoj, pa me je provocirala s namerom da izvuče najgore iz mene da bi dobila reakciju i time anulirala moju kritiku. A rekao sam joj da nije normalno i da je sumanuto što je dobra sa Majom Marinković i Poršelinom koje su oličenje nemorala. Ana je, dakle, svesno komercijalizovala nasilje za koje tvrdi da je doživela i da joj je Zvezdan priredio, ona je to sve unovčila, s tim ciljem je i ušla prošle godine - istakao je Miljan, pa poentirao:

- Ona je time svesno pljunula na ozbiljne žrtve, izrugavala se nasilju, nažalost, a to sad radi i Aneli sa Janjušem - objasnio je Miljan, a Osman je poentirao: 

- Tako je, čini mi se da bi Aneli svaku drugu anonimnu oprostila mužu, ali kad je već prevario sa starletom, onda je rešila da to debelo iskoristi i naplati.

- Upravo to se radi, imaju neki retroaktivni ponos kad im to odgovara - zaključio je Miljan.

Podsetimo, Miljan je nedavno u sličnom stilu opleo i po Matoroj, Janjušu, ali i po Darku Laziću s kojim je sarađivao i bio blizak prijatelj.

Sa druge strane, Anu očekuje početkom naredne godine suđenje sa Zvezdanom, o čemu je ona govorila javno pre nekoliko dana i istakla da ga se ne plaši.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading