Miki i Milena
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Gostujući kod Osmana Karića bivši zadrugar Miki Đuričić otkrio je dosad neznane detalje o kontroverznoj Mileni Kačavendi! Kako je istakao, Milenu zna još iz devedesetih kada je ona kao devojka jurila momke s one strane zakona. Miki se dotakao i Ane Ćurčić i Zvezdana, pa potvrdio da i dalje stoji iza toga da je Slavnić dobar čovek, ali i da ga on ne zanima.

- Ta Milena Kačavenda je deset meseci javno ubeđivala narod i sve nas da je Ana Ćurčić dobra i poštena i apelovala na narod da glasa za nju, a sad je pljuje unutra na sva usta! Pa kakva si onda ti lebac te je*o! Pa čekaj bre, ti si onda najgora, ma gora od nje... Naravno mene nije mogla da prevari jer znam da su oni svi banda jedna organizovana - istakao je Miki i dodao:

- Ali jebi*a, moram priznati da drži pažnju, prošla je ulice, prošla je svega, ona se mene ne seća... Znam ja nju još od devedesetih iz Zemuna. Jednog mog druga je javno oblatila ni krivog ni dužnog! To joj jedino zameram jer znam da to nije istina što je ona pričala, jer mi je to baš dobar drug. Blatila je mnoge ljude, a svi u Zemunu znaju da to nije istina... Sećam se ja nje jer sam u Zemun išao u školu, ali da je baraba jeste... Bila je u tom nekom miljeu, kretala se s takvim ljudima, jurila je momke s one strane zakona, ali opet... Pa nije joj plus što se devedesetih družila sa ljudima koji su bili s one strane zakona. Pa ako si devojka i žensko, to treba da izbegavaš, a ne da se družiš s njima, a ne ona se hvali time... Zna da priča i drži pažnju, treba ona rijalitiju - istakao je Miki, a Osman je dodao:

- Već je vidim iduće sezone umesto Zorice Marković - zaključio je Osman.

Podsetimo, Miki je nedavno upozorio i Matoru da se pripazi kako joj Anita ne bi otela stan i imovinu nakon razvoda. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading