ZNAM JA SVE TAJNE ANĐELOVE MAME IAKO NISAM NJEN NIVO Ovako je Goca Džehva ratovala sa nesuđenom prijom
Printscreen

Anđelo Ranković uselio se sinoć na imanje u Šimanovcima. On je bio takmičar i prve sezone Zadruge kada je uplovio u vezu sa Teodorom Džehverović zbog čega se i njena mama Goca Džehva našla u rijalitiju.

Goca od tada svakog utorka ulazi na imanje i proverava higijenu kuće i dvorišta, te zadaje takmičarima poslove oko domaćinstva, a ovako je ranije govorila o nesuđenoj priji, Anđelovoj mami.

Naime, porodica Anđela Rankovića nikada nije bila za njegovu vezu sa pevačicom.

- Anđelova mama Ljiljana nikada nije podržavala Teodoru? - upitao je voditelj.

- Nikad, ni u ludilu.

- Zašto? - pitao je voditelj.

@hypetelevizija Anđelovi roditelji nisu želeli da prihvate Teodoru? #fyp #foryou #foryoupage #teodoradzehverovic #zadruga ♬ original sound - HYPE TV

- Pa nije njen nivo. Rankovići su peta beogradska familija, oni su nešto iznad. Njima ne odgovara Teodora Džehverović iz Kačareva i Goca. Goca pogotovo, britka, seče. A sve tajne njihove saznam. Znaju oni šta sam ja saznala - ostala je misteriozna Goca.

Podsetimo, Anđelo je više puta priznao da je Teodora njegova najveća ljubav i da nikada neće prežaliti što nisu ostali zajedno. Sa druge strane, nesuđena tašta asocira ga samo na, kako je rekao, džoger i metlu.

Osim Teodore, od ostalih rijaliti dama Ranković je u kratkim vezama bio i sa Dalilom, Minom Vrbaški i Sandrom Rešić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading