Sanja Stanković
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Jovana Tomić Matora sve teže podnosi izdaju koju joj je priredila Anita Stanojlović.

- Matora, kako si? Kako izdržavaš trenutno sve oko odnosa sa Anitom? - pitao je Darko Tanasijević.

- Samo pričam sa Đedovićem u poslednje vreme, počinjem da se zatvaram. Mnogo mi je teško bilo u ponedeljak, ja sam bila iskrena, a nju šta god da pitam ona ne odgovara. Uvek govorim da je najleša devojka u kući, a to ne treba da radim zbog sebe, međutim, ponese emocija. Zašto plačem pred spavanje zato što se setim nekih stvari, naš život je bio savršen i ne mogu da verujem da se ovo sve dešavalo. Krivo mi je što se nisam držala osećaja od ranije, setim se nekih stvari kad vidim parove po kući. Neću ljude da opterećujem, šalim se što više kako bi zaboravila na bol. Mene pogled sam vuče, ja znam šta ona radi, ona hoće da mi pokaže da se drži što više sa ljudima - rekla je Matora na ivici suza, pa pomenula bivšu, Sanju Stanković:

- Anita želi da me pravi ljubomornom jer zna da i dalje imam emociju, ja sam svesna da za neke stvari nema oproštaja, meni bude teško što ne postoji druga šansa. Biće mi teško ovde, ali se borim. Sanjam često Sanju, u snu mi se dešavaju iste stvari kao sa Anitom, i sa njom, i sa nekim drugim ljudima. Ja vidim da Anita nema šta da nosi, a to je sve zajedničko, nemam srca da joj kažem da mi vrati. Razvalila mi je psihu, ali imam neke stvari koje me bole za neka prijateljstva i onda krivim sebe, što je suludo. Radim nekako da mi bude lakše kako znam i umem - dodala je Matora na intervjuu.

Podsetimo, Sanja se na temu Anite i Jovane samo jednom oglasila, ali nije imala mnogo toga da kaže, tačnije, nije htela da se meša, ali je pohvalila Anitu da je jako lepa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading