Aleksandar Požgaj
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Bivši učesnik rijalitija "Elita", Aleksandar Požgaj, izazvao je zabrinutost među svojim pratiocima na Instagramu objavom fotografija iz kola hitne pomoći i Urgentnog centra u Nišu. Na snimcima se jasno čuje kako ga neko iz kola hitne pomoći pita da li će se vratiti u "Elitu", na šta je on odgovorio negativno, uz zahvalu divnim medicinskim radnicima.

Iako detalji o tome šta se tačno desilo nisu bili jasni, Požgaj je naglasio da se nikako neće vratiti u "Elitu". Ipak, prema fotografijama i snimcima koje je objavio, vidno je da nema većih povreda i da njegovo stanje nije ugroženo.

- Pozdrav iz ambulantnih kola u Nišu i hvala divnim devojkama - napisao je Požgaj. 

Podsetimo, Požgaj je napustio "Elitu" nakon čega je diskvalifikovan, a zbog toga ima dug koji će otplatiti. Ovo podseća javnost na njegovu burnu prošlost u rijaliti programima. Podsetimo, tada je stiglo pismo Velikog šefa o Požgajevoj diskvalifikaciji:

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Aleksandar Požgaj diskvalifikovan. On će na osnovu ugovora koji je potpisao snositi kaznu od 50.000e zbog samoinicijativnog napuštanja projekta, a TV PINK će ga tužiti shodno tom ugovoru.Veliki šef - glasilo je pismo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading