Vanja isprozivala Ivanu
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Bivša partnerka Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović ne prestaje da se oglašava na svom Tiktoku povodom aktuelnih dešavanja u "Eliti".

Nakon što je Ša obelodanio vezu sa Mionom Jovanović, Vanja je iznela brojne detalje iz njihovog odnosa.

Ona se sada obratila voditeljki rijalitija Ivani Šopić i šokirala sve.

"Evo poljubi me ona u g**icu", rekla je Vanja u svom obraćanju, te se udarila po zadnjici.

@balkanska_kafana_ Vanja, supruga Nenada Aleksica SHA poslala brutalnu poruku Ivani Sopic.#CapCut ♬ original sound - 👑Balkanska kafana👑

Inače, Vanja je u lajvu na društvenoj mreži TikTok otkrila da je imala i spontani pobačaj, a onda zaplakala.

- Tokom noći kada sam uzgubila bebu, imala sam kliničku smrt. On je tad bio u emisiji. Posle toga sam mu rekla samo da mi ne dira nerođeno dete. On je kriv jer se to desilo. Sad ću da vam pokažem papir kao dokaz, svi da vidite. On je pet dana nakon što sam čula otkucaje srca mog deteta napravio ljubomornu scenu, moja majka zna, zbog toga sam abortitrala. Je l' teško da prizna da je zaljubljen u Mionu i da je zato za razvod, a ne da laže. Neće dobiti razvod. Ša nema prijatelje, nikoga ne voli. Kakva crna Matora. Imali bi savršen brak da nije njegove ljubomore. Bio je ljubomoran kad se dopisujem sa mamom. Imam poruke i kako se dopisuje sa mojom snajkom. On je jedan psihopota. Ljubomoran je bio na mog kuma, mislio je da sam ga varala sa svim muškarcima u mom oktruženju - rekla je Vanja i zaplakala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading