Ša i Miona
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Haos oko Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša ne jenjava, a nakon što su javno obelodanili da su zajedno, oglasio se i njen bivši dečko.

Pevačica Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša sada su zvanično zajedno, a povoodm toga oglasio se i njen bivši dečko Stanislav .

Poznato je da je Miona bila zauzeta po ulasku u rijaliti i da je dečka prevarila sa Nenadom, a Stanislav ne krije da je nastavio dalje.

Video sam sve, sve sam video. Nema šta, ja sam to završio, krenuo sam dalje. Pre toga sam već znao šta će biti, što pre sam raskrstio i rešio. Ja joj želim svu sreću, nemam ništa loše reći o njoj, dok je bila sa mnom bilo je sve super, sve pet. Uopšte nemam nikakvih problema s tim, drago mi je zbog nje - rekao je Stanislav.

On se dotakao i navoda koji su se pojavili da je navodno u vezi sa Nenadovom još uvek zakonitom suprugom, Vanjom Ignjatović.

- Ne bih o tim temama, slobodan sam, nastavio sam dalje i to je to - iskren je on bio za Pink.rs.

Tokom večeri Nenad Aleksić Ša doživeo je nervni slom zbog Mione Jovanović, njegove nove ljubavnice, budući da nije mogla da se iskontroliše, te je ušla u raspravu sa Urošem Stanićem.

Ša je otrčao u kuću odabranih, gde je na Mionu urlao iz petnih žila, pokušavajući da joj nabije osećaj krivice. Marko Đedović pokušao je da smiri situaciju, ali mu nije polazilo za rukom, jer do Ša nije moglo da se dopre. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading