Janjuš i Aneli
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Dosta se spekulisalo kako to da je Marko Janjušević Janjuš tako brzo dozvolio Aneli Ahmić da mu se približi, budući da je, pre ulaska u Elitu, sedmoj sili rekao da ne može da mu se desi zbližavanje u rijalitiju.

Oni su nedavno javno obelodanili emocije i od tada se ne razdvajaju i razmenjuju nežnosti, a sada je otkrio i da se oni zapravo poznaju i pre Elite.

Oni su tokom jučerašnjeg dana pričali o budućnosti, ali ono što je gledaocima privuklo pažnju tokom razgovora jeste deo kada su otkrili da se zapravo poznaju od pre ulaska u rijaliti.

Šta bi sada dao da mogu da se setim kada sam te video na Tiktoku, uopšte ne mogu da se setim šta je to bilo. Šta si mi ti beše odgovorila? - pitao je Janjuš.

- Ne znam, ne sećam se - odgovorila je Aneli.

- Ne sećaš se, a? Maco moja - rekao joj je Janjuš tom prilikom.

Podsetimo, čim su Janjuš i Aneli ozvaničili vezu i priznali da više ne mogu jedno bez drugog, oglasila se Anelina sestra Sita i rekla da ne veruje u njihovu priču. Osim toga, ocrnila je Janjuša i istakla da njegovo ponašanje nije prihvatiljivo.

- Nemam neko konkretno mišljenje o njihovoj vezi. Takođe, nemam ništa lično protiv Janjuša, jednostavno smatram da njihova veza ne može biti stabilna. To je jedini problem. To među njima ne može funkcionisati. Možda i grešim, ali to je moje mišljenje. Pokazalo se kroz sve ovo vreme, kada su i bile neke svađe među njima, da njegovo ponašanje nije prihvatljivo, te da konstantno ulaze u probleme - rekla je Sita u jednoj emisiji u koju se uključila.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading