ZOLA JE GAZDA JEZDA ZA SIROMAŠNE Marija Kulić se oglasila za Alo! pa vratila bivšeg zeta na fabrička podešavanja
Printsc Pink

Tokom dnevne emisije u "Eliti" reč je dobio Lazar Čolić Zola, pa je brže-bolje potkačio Mariju Kulić, svoju nesušenu taštu. Naime, Zola je rekao da je takmičarka rijalitija Bojana Pavlović "Marija Kulić za siromašne".

Tim povodom mi smo odmah kontaktirali Mariju koja se rado oglasila za Alo! portal. Ona je bivšem zetu odmah odbrusila u svom stilu i vratila ga na fabrička podešavanja.

- Ko god rekao nešto protiv njega je Marija Kulić. On nije svestan koliko je postao omražen u narodu. Misli da ga samo ja ne gotivim, međutim, mnogo je takvih ljudi, pogotovo u ovoj sezoni. On je gazda Jezda za siromašne - rekla je Marija za Alo!

Podsetimo, Marija redovno komentariše dešavanja u rijalitiju i nikoga ne štedi, čak ni ćerku Miljanu Kulić. Svakako najviše su na tapetu bivši zetovi Bebica i Zola.

- On na njoj zarađuje debele pare, mamu mu onu brdsko-planinsku! Živa je istina da su tamo muškarci svi isti, lenčuge i prevaranti, to vam potpisujem, živela sam tamo - napisala je Marija između ostalog.

Marija je pre nekoliko dana osula paljbu i po Miljani zbog Zole:

- E, ako ti je to sreća, ja ostajem bez reči. Ne znam šta više neko treba njoj da uradi, kaže, pomisli, ogovara kod drugih, koliko da je iskoristi u svakom smislu - i kadar i novac i rijaliti ulazak. Svrake su joj popile mozak, ali ovog puta, sama pala po stoti put, sama se ubila i ponovo će isto.

Milosevic Djordje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading