Maja Aleks i Filip
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Kada se javno oglasila i priznala da ćeka bebu sa Filipom Carem, Aleksandra Nikolić bila je u trećem mesecu trudnoće. Od tada je prošlo skoro tri meseca, pa je pobednica zadruge, sada verovatno već ušla u šesti mesec trudnoće.

A sudeći po videu koji je Aleks postavila na Instagram i njenom stomaku koji sve više raste, biće da smo u pravu i da je zaista šesti mesec. 

Osim što joj je stomak sve veći, na snimku se jasno vidi i da je beba i te kako nestašna. Inače su i ona i Car obelodanili da čekaju devojčicu, a očito da je beba živahna i bezbrižna u maminom stomaku.

I dok Maja suze lije u "Eliti" i ne odustaje od Cara, Aleks i Filip spremaju se za dolazak bebe. Kao što je Alo! pisao, oni spremaju stan u okviru Filipove kuće u kom će živeti i uživaju. Na Majine insinuacije ne reaguju, ali je Aleksandra jasno svima stavila do znanja, aludirajući na Maju, da je više ne pominje jer se povukla iz medija.

Podsetimo, nakon Aleksandrine objave da je u blagoslovenom stanju Maja Marinković javno je obelodanila privatne prepiske sa Carem dok je bio sa Nikolićevom. Posle toga su usledile Aleksandrine optužbe da je bila žrtva fizičkog i psihičkog zlostavljanja. Ipak, par je doneo odluku da sve loše ostavi iza sebe i da se maksimalno posvete jedno drugom dok beba ne dođe na svet. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading