Anđela Đuričić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić je nakon šest meseci rada na televiziji dobila otkaz i više neće biti voditeljka. Đuričićeva planira da se vrati u rijaliti i pokušava da postigne dogovor sa čelnicima "Elite". Kako nezvanično saznaju domaći mediji, čelnici Pink televizije još uvek nisu doneli zvaničnu odluku.

- Anđela je prekinula saradnju sa prethodnom televizijom i želi da se vrati na Pink i ponovo učestvuje u rijalitiju. Stupila je u kontakt sa članovima produkcije, ali oni još uvek nisu doneli zvaničnu odluku - otkriva izvor za Republiku koji je dobro obavešten.

Podsetimo, Đuričićeva se proslavila u petoj sezoni rijalitija "Zadruga" kao smerna i lepa devojka. Frizerka iz Đenovića tada je oduševila publiku, a već naredne sezone usledio je njen "pad". Anđela se tada smuvala sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, a o njihovoj turbulentnoj vezi brujao je region.

Đuričićeva je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga" pred sam kraj, zbog toga što je nasrnula na Maju Marinković. Njena veza sa Slavnićem nije potrajala, a Đuričićeva je odlučila i da tuži svog bivšeg dečka.

Inače, voditeljka Ana Radulović je sinoć u emisiji "Vanredno ubacivanje" najavila mnogo iznenađenja za mesec decembar, te otkrila da će biti nekoliko ubacivanja koja će potpuno promeniti tok rijalitija. Ostaje da ispratimo hoće li Anđela biti jedan od najavljenih ulazaka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading