MILJANA RASKRINKALA ZOLU I ANITU U sve se umešala i Matora, a evo kako se oni pravdaju
Pink printskrin

Miljana Kulić i dalje ljubomoriše Zoli zbog devojaka sa kojima je blizak. Posebno je žulja Anita Stanojlović sa kojom je Čolić kratko bio prošle sezone. Naime, Miljana tvrdi da oni i dalje očijukaju, međutim, njih dvoje to oštro demantuju.

- Meni je to presimpatično zato što mi je rekla da kažem Zoli da mi se pokvarila mašinica, ja se našao u neobranom grozđu, nisam znao šta da radim - rekao je Ša.

- Ja ništa ne radim slučajno, to je prethodilo Zolinim flertovanjem sa Teodorom Delić i Lejdi Di zato sam ja njemu to napravila. Kao i za Anitu kad je gledao u nju kad se pojavila, nije skidao pogled sa nje. Čim naiđe on stavlja naočare to dokazuje da on i dalje ima emocije prema Aniti. Ja vidim da se on poigrava sa mnom tako da me više ništa ne interesuje - dodala je Miljana.

- Nema potrebe da se više priča o tome da li on ima emocije prema meni mi smo završili ja nemam nikakvu emociju prema Zoli, dosta mi je mojih problema -rekla je Anita.

- Ne bih volela da u svom peckanju spominju mene, kao što nisu ni do sad radili, neću sebi dozvoliti da zbog bilo kakvog odnosa budem loša sa Zolom, samo neka me ne provlače u ovom odnosu ne zanimaju me oni - dodala je Matora.

- Videla sam da u vašem odnosu nema ništa, ali Zoli i dalje ne verujem, ne zna se koga više muva, nikad neće vratiti moje poverenje, završili smo zauvek - dodala je Miljana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading