Milena Kačavenda
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnica Elite Milena Kačavenda otkrila je u sinoćnjoj emisiji da je muškarci u kući mnogo više cene od žena, kao i da su mnogo pedantniji od pripadnica lepšeg pola. 

Naime, ona je tokom svog izlaganja pomenula i da u kući postoji osoba koja se nije kupala dva meseca.

- Ja nikoga ne mrzim, ali ja samo vidim muškarce da čiste po kuhinji. Što se tiče garderobera i kupatila muškarci su mnogo uredniji, po ponašanju su isto mnogo mirniji i dostojanstveniji. Ja u mnogim odnosima budem na muškoj strani, ali kad su konflikti u pitanju ja uvek odbranim ženu čak i ako je kriva, ali u ovim situacijama kad je nešto ne odbranjivo ne mogu da stanem na njihovu stranu - rekla je ona, pa nastavila da raskrinkava:

- Ja ne znam ko je ove devojke vaspitavao, ja nikad nisam nosila uske haljine, sve devojke su ovde uredne oko svog kreveta, ali to nije dovoljno. Ja nikad nisam videla Predsednika da je bilo šta oprao ovde, stalno pije iz iste flašice  - odbrusila je Milena, a onda na Snežanu Kušadasi bacila najveću moguću ljagu, a to je da otkako je ušla u rijaliti, što je već dva meseca, nije oprala posteljinu.

Sneža nije oprala posteljinu od kako je ušla ovde, ni periku ne pere, šminka se katastrofa, štrokava je totalno - dodala je Milena Kačavenda. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
nikola

30.11.2023 12:23

Jel iko ikad video da se janjus istusirao ikada al kad treba da se oblaci u zensko prvi je u redu