Aneli tužna zbog svađe sa Janjušem
Foto: Alo/Printscreen

Aneli Ahmić danas je izašla iz rijalitija zbog specijalnog zadatka. Ona, naime, po nalogu velikog šefa ima specijalni zadatak, koji mora da odradi, ali njoj je sve vreme Janjuš u glavi.

Naime, naredni period Aneli će boraviti u tajnom apartmanu i posmatrati sva dešavanja u Beloj kući na televizoru, a čim je ušla, ona je tražila da joj puste Janjuša ne bi li videla šta on radi kada nje nema.

Nakon gnusnih uvreda koje su uputili jedno drugom pre samo nekoliko dana, oni su zakopali ratne sekire, ali su navodno stavili tačku na vezu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Međutim, čim se osamila, Aneli je samo njega tražila, što znači da joj je on na prvom mestu. Ćerku iz tajnog apartmana još uvek nije pominjala, a javnost je zbog toga žestoko osuđuje.

- "Odmah traži Janjuša, a ćerku ne pominje", "Sramota", "Šta ona ovo radi od sebe", "Baš me je razočarala" - samo su neki od komentara fanova Elite.

Ona očito i dalje se nada vezi sa košarkašem iako je i on na njen račun uputio jezive uvrede, mada mu nije ostala dužna.

Podsetimo, Aneli ovih dana, kako je sama najavila, po ugovoru ima pravo da napusti "Elitu" na nekoliko dana i da ode do svoje kuće, pa je utoliko čudnije što sada, dok je sama u apartmanu, ne pominje ćerku.

Janjuš je dodao i da nema emocije ni prema jednoj zadrugarki.

- Nije trebalo da se igraš sa mojim emocijama, ispao si gov*o. Izvinjavam se još jednom tebi i tvojoj ženi i neću ti se obraćati više. Evo ti ruka - dodala je Ahmićeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nadica

29.11.2023 19:24

Koja ćerka, pa ona je rodila, samo da bi vezala za sebe Alibabu, jer joj je omogućavao lagodan život. Žena je ološ neviđeni - jadno to dete!!!

MINA

30.11.2023 08:30

PACAVRI LUKSUY ALME YEMLJO SRBIJO SVAKOG SLJAMA GOSTIS KURVETINU VAN