Teodora Balzak
Foto: Alo/Printscreen

Nikola Bukilić diskvalifikovan je juče iz Elite zbog nedoličnog i neprimerenog ponašanja, a to je najteže palo njegovoj bivšoj devojci i takođe aktuelnoj učesnici Teodori Balzak. 

Ona je prethodnu noć provela u suzama, a sada je Milena Kačavenda pokrenula temu o njenim trenutnim osećanjima, te je ona otkrila kako se trenutno oseća, a tom prilikom je priznala da je bila spremna da se zbog dečka zaduži 50.000 evra, ali da nije očekivala da će on izaći iz rijalitija, a da joj pritom to ne najavi.

- Osećam se izdano, ne znam. Juče sam bila spremna da odem i da se zadužim 50.000 evra samo da sam čula jednu reč. Ne postoji cena kada volim. Kad sam čula neke stvari to me je pogodilo. Sinoć prva žurka da ga nema, a tri meseca smo proveli zajedno. Neke loše situacije su nas zbližile još više. Meni se možda vraća neka karma, znam da mi je mnog teško, ali ne znam da li on sad ovo sluša. Kad je krenuo na kapiju rekla sam da ne ode, a on mi je rekao: "Ako se ukaže prilika, ja idem". Ja sam htela da odemo zajedno. Da li misliš da me ne boli njegova kazna? Ja njega volim kao čoveka. Ja idem kao duh, smejem se, a svaki ćašak i sve... Okrećem se non stop na stolici gde je sedeo - pričala je Teodora kroz suze, pa nastavila:

- Mi nismo zajedno, ali ja neću da dozvolim da ga bilo ko blati. Najbolje bi bilo da se ni ne priča o njemu. Ja bih volela da se on vrati, to nije dobro, ali treba da nastavim dalje. Volela bih da shvati neke stvari i da se vrati - poručila je Balzakova. 

Inače, TV Pink će podneti tužbu, dok će Nikola Bukilić, shodno ugovoru koji je potpisao za učešće u "Eliti", snositi posledice. Pink će na ime nadoknade štete, potraživati 50.000 evra.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading