Teodora i Nikola
Foto: Alo/Printscreen

Veliki Šef odlučio je da danas stane na put agresivnom ponašanju od strane Nikole Bukilića i donese odluku da ga diskvalifikuje, a to je teško palo njegovoj rijaliti devojci Teodori Balzak.

Inače, oni su u poslednjim mesecima imali konstantne sukobe, svađe, u par navrate dolazilo je i do tuče, a po njegovom izbacivanju je Teodora jecala i gušila se u suzama.

- On nije pitao za mene, ja sam zbog njega htela da izađem. On nije ni pitao za mene, razumeš? Ja sam išla u zatvor i gurala ovog, on ne može nikad da me iznervira. Smrad jedan, nije pitao za mene. Ja odavde neću da idem zbog ove kuće i zbog sebe - jecala je Teodora.

- Kakva je to ljubav kad te je ucenio da ideš u zatvor - dodala je Miona. 

Ona je takon toga razgovarala sa Markom Janjuševićem Janjušem i priznala da se kaje što je dozvolila sebi da odlepi za klincem u 27. godini života. 

- Nije pomenuo moje ime, pričao o hrani, a moje ime nije pomenuo. Ja sam 27 godina dozvolila da odlepim za klincem, sa mnom niko nikad tako nije pričao. Zamisli ti to, da je drugačije bilo ja bih bila napolju, ne bi me zadržao ni Bog ni otac - govorila je Teodora. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading