ONI SU SIGURNO U TAJNOJ VEZI! Osman Karić nanjušio Aneline skrivene namere prema Janjušu, pa razvezao jezik
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Osman Karić je u svom stilu prokomentarisao je najaktuelnija zbivanja u ''Eliti''. Poznat po britkom jeziku i jasnim stavovima, osvrnuo se na dešavanja i dao svoj sud o njima.

Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić varira od sjaja do očaja, a njihov poslednji sukob, šokirao je javnost nakon što mu je uvredila porodicu.

- Oni su sigurno u tajnoj vezi. Verujem da se Janjuš zaljubio, dok se Aneli igra. Ne može da uđe u vezu, jer bi mu žena pre oprostila se*s sa Aneli, njego one reči koje je izgovorila za nju.

Krah braka Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović pomno je ispraćen, a njhove rasprave iz dana u dan se sve više komentarišu. Dok su jedni uvereni da će Matora oprostiti, drugi tvrde da do obnove ljubavi neće doći.

- Žao mi je Matore. Omogućila je Aniti sve što je želela, zato ne želi tek tako lako sad da je pusti, jer se ušuškala pored nje, osetila je sigurnost - rekao je Osman u emisji "Premijera - Vikend specijal". 

@alo_portal Da li se Ana boji Zvezdana Slavnića?! Celu emisiju možete pogledati na našem YT kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #anacurcic #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading