Anita
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Haos oko Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore ne prestaje nakon što je obelodanjeno sve o njenim tajnim porukama sa venčanja, a sada se oglasio i njen bivši, Marko Marković.

Marko je imao svašta da kaže kada je u pitanju Stanojlovićeva, a istakao je i da je Matora znala sa kim ulazi u vezu.

- Meni je to presmešna priča. Matora je osoba koja me nikako nije gotivila, pokušavala je da me pecka. Imali smo korektan odnos u "Zadruzi 6", ona je neko kome je život postao rijaliti. Matora je znala sa kim je ulazila u vezu i u brak, ona je bila smrtno zaljubljena u mene, pa ode kod Zole, pa se vrati kod mene, pa bude luda za mnom, pa opet kod Matore. Jeste mi je žao, jer ispada da je Anita nju zavlačila, ali mi nije jasno. To mi je, ne znam kako da kažem, dečija priča - rekao je Marković.

Marko Marković

Printscreen

 

Marković je istakao da kada bi ušao u "Elitu" da bi mnogi prestali da plaču, te i da bi im on vratio osmeh na lice.

- Mogu da kažem da bi prestali da plaču, osmeh bi im se vratio na lice. Mislim da bi i Anita prestala da plače. Neću da kažem da je još uvek zaljubljena u mene, ali mogu da kažem da jeste bila. Ja nju nijednog sekunda nisam gledao ozbiljno - rekao je Marko za "Pink.rs".

Podsetimo, Anita je javno, uživo u emisiji, otkrila šta se to dešavalo na dan venčanja i priznala da je kriva kao i da se dopisivala sa izvesnom Tiktokerkom Mateom Car, a onda istakla da se kaje i da je to uradila iz znatiželje "da proveri da li joj se zaista sviđaju žene".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading