Stanija Dobrojević
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Stanija Dobrojević je progovorila o mogim stvarima, koje su zanimale javnost. Ona je otkrila kako joj deluje učešće njene prjateljice Maje Marinković, ali i odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Maja je nagovestila da si se pomirila sa Asminom. Da li je to istina?

Ne bih ja sad o tome. Nas dvoje smo u nekom procesu stabilizovanja odnosa. Maja je previše iskrena. Nisam očekivala da će biti toliko iskrena.

Šta si joj rekla pre njenog samom pojavljivanja u ''Eliti?''

Maja je fantastična. Uspela je da razbuca dva odnosa, a da to nije bio ni njen cilj. Maja je to uspela svojom pojavom. Na njima je kako će oni da se ponašaju prema tim devojkama. Janjuš je Aneli ''šutnuo'' u ćošak, kako bi opipao teren sa Majom. Maja je toliko bila iskrena, rekla je sve što je imala, odnosno da priznala mu je da ga ne voli i da emocije ima prema nekom drugom. Od onog leta kada je Janjuš njoj poslao preko nekog pare da abortira, tada ga je precrtala. Ona je Janjuša najviše volela, ali je nju emotivno razorio taj odnos, pa je haos prenela i na Cara. Ta opsesivna ljubav znamo kako je izgledala. Bogu hvala Car nije tu.

Da li misliš da je Aneli bila smirena, kada je ugledala Maju zaista, ili je to bilo foliranje?

Nije prirodno da ne osetiš ljubomoru prema devojci, koja je značila nešto osobi u kojoj si zaljubljena. Svakoj normalnoj ženi bi to smetalo. Janjuš podučava Aneli, jer je i on sam veliki folirant. Maji sam rekla neke stvari, kako bi imala par kečeva u rukavu, ako je Anali bude provocirala. Ako me Maja posluša, sve će biti kako treba.

Mnogi komentarišu da Janjušu nije lako dok gleda Bukilića pored Maje. Da li misliš isto?

Naravno da mu nije lako. On ima emocije prema njoj, a ona ga je razbula, kad je rekla da nema emocije prema njemu. Maja je skinula masku Janjušu, a Aneli umesto da se povuče, ona je brže-bolje otrčala kod Janjuša u krevet.

Marko Marković je rekao da si ga ograničavala tokom vaše veze. Kako komentarišeš to što je rekao da se ni na sekud ne bi vratio u tak odnos?

Bila sam ljubomorna, volela sam. Kad volim, umem posesivno da volim. On je taj koji sad neke žene tera da me pljuju, a ja sam mu samo zamerala jer nije mogao da shvati da od manekenisanja nema novca - rekla Stanija u emisiji "Pitam za druga".

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading