Miljana i Zola
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Posle odgledanog priloga o odnosu Nenada Macanovića Bebice, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru ugostio je Zolu koji je progovorio o odnosu sa Miljanom.

- U kakvom ste sada odnosu Miljana i ti - pitao je Darko.

- Ne znam u kakvom smo odnosu, ići će kako ide. Ne može ona bez mene da funkcioniše. Nikada gori početak rijalitija nisam imao, ja još uvek ne mogu sebi da dođem od svega. Nikad gore i onda se u svemu tome dešava takav preokret. Kupujem ja mir, realno. Ne bih ja imao tu želju i volju - rekao je Zola.

- Je l' je voliš - pitao je Darko.

- Pa to ti pričam. Imao sam komunikaciju sa Matorom koja kaže da to nije ljubav. Slažem se, to nije ljubav, neke situacije nisu ljubav, ali ima situacija za koje može da se kaže da je ljubav. Stalo mi je do toga da bude kako treba. Ima nešto jače od mene što mi ne da da okrenem situaciju, da ona za pet dana bude kod kuće. Ne bih rekao da ništa očekujete - rekao je Zola.

@alo_portal Ana Ćurčić otkrila kako se osećala povodom nove sezone Zadruge! Celu emisiju pogledajte na našem YouTube kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #anacurcic #zadruga #elita ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading