Dragana Mitar
Foto: Alo/Printscreen

Starleta i bivša zadrugarka Dragana Mitar napravila je rođendan mališanu Jovanu, a na proslavi koji je organizovana u krugu najbližih, tom prilikom se pojavio i njen novi dečko.

Dragana je odlučila da od javnosti krije ko je njen novi izabranik, a danas je sve malo zaintrigirala, kada je objavila delić snimka na kom se vidi da se njih dvoje drže za ruku. 

Dragana Mitar

Printscreen

 

- Ja sam se udala za čoveka koji je bio 12 godina stariji od mene. U njegovom društvu bilo je dosta prijatelja koji su šetali 'nove modele'. Iz tog društva sam saznala kako se o tome priča. Kako muškarci stare, njima trebaju mlađe devojke, pa tako i žene kada stare, trebaju im mlađi muškarci - ispričala je Dragana u emisiji "Magazin In".

- Ja sam se razvela i smatram da je to bolje! Kada je ljubav prestala ja sam otišla. Posle se desila još jedna ljubav, koja takođe nije opstala. Sada imam novog momka, koji je mlađi od mene. Sada sam dosta sazrela, pa ću evo ekskluzivno i reći da smo ja i moj bivši suprug sporazumno rešili sve naše nesuglasice. Naša priča je išla od ljubavi do mržnje, ali se na kraju lepo završila - govorila je ona. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading