Matora
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Jovana Tomić Matora prolazi kroz težak period nakon saznanja da ju je prevarila partnerka Anita, s kojom je letos u Crnoj Gori sklopila brak.

Učesnica "Elite" se emotivno raspada zbog izdaje, ali ne želi preko ovoga da pređe te je poručila da hoće da se razvede. Zatražila je da joj se papiri za okončanje braka dostave u rijaliti, dok joj je Anita poručila da ih neće potpisati.

ŽIVELA SAM ZA NJEGA Matora se zbog prevare raspada, hoće razvod, a život joj je obeležila porodična tragedija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Iako se rasula na komade, što ne krije, Matora se i ranije suočavala sa bolom. Njen život obeležila je porodična tragedija.

Njoj je 2015. godine preminuo dvoipomesečni bratanac dok je bila učesnica rijalitija "Parovi".

Iz kuće u Zemunu je izvedena kako bi prisustvovala sahrani bebe koju nije ni videla jer je rođena nakon njenog ulaska u rijaliti.

- Preminuo je moj bratanac. Zbog njega sam ušla u rijaliti i živela sam za njega. Mnogo mi je teško. Trenutno sam u rijalitiju, a kod kuće bi mi bilo još teže jer ne bih izlazila iz njegove sobe - rekla je Matora u "Parovima" kada se vratila sa sahrane.

@alo_portal “Meni je u glavi haos” Stanija je odlučila da javno ostravi Asmina, a sada je progovorila o svim detaljima njihove romanse, veridbe, kao i pobačaja koji je imala nedavno. #alo #alodnevnenovine #aloonline #stanija #fyp #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Aki

14.11.2023 13:42

Kakav razvod debili,po našem zakonu ne može da se venčaju osobe istog pola!