Matora
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Haos između Anite Stanojlović i Jovana Tomić Matora.

Anita je sada, u toku feniranja i sređivanja, otkrila kroz suze da je Matora skinula burmu i da je svemu došao kraj.

Nju je obezbeđenje prekinulo u razgovoru i skrenulo joj pažnju da je priča o stvarima iz spoljnog sveta.

- Dva dana sam u haosu, da li pratite šta mi se dešava? Ostavila me je žena. Stvarno je skinula burmu i sve. Ja sam se dopisivala sa jednom devojkom napolju, sve je izašlo i ja sam kriva - govorila je Anita, a obezbeđenje joj je skrenulo pažnju.

- Ne pričamo iz javnosti, pričam odavde - dodala je Anita.

Mnogi spekulišu da je Anita pokušavala da sazna da li je situacija zaista tako ozbiljna i u spoljnom svetu, budući da je svesna svojih postupaka i da je na stubu srama u Beloj kući.

Podsetimo, svi su šokirani saznanjem da je Anita Stanojlović, prevarila Jovanu Tomić Matoru zbog čega je ona potpuno slomljena.

Upravo zbog ovoga oglasio se Miki Đuričić koji nije toliko iznenađen, jer ionako nije imao lepo mišljenje o Aniti.

- Ja nisam prisustvovao tom venčanju jer sam imao obaveze, žena je trebala da mi se porodi. Kada me je Matora pitala šta mislim o svemu tome, rekao sam joj: "Ako si ti srećna, srećan sam i ja", jer je njoj teško objasniti, zamislite da sam ja njoj... Neko kaže da pravi prijatelj treba da kaže istinu, a to kad kažeš ostaneš bez prijatelja. Nisam hteo da se mešam, jako je zaj*bano to reći nekome ko voli, ko je zaljubljen. Nezgodno je, stvarno, iako sam sve to video. Naravno da Anita nije devojka za nju - rekao je Miki.

@alo_portal NIŠTA POZITIVNO NE MISLIM O ZADRUZI: Anđela Đuričić na Alo! rođendanskoj žurki #alo #alodnevnenovine #aloonline #andjeladjuricic #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading