Miljana
Foto: Printscreen/Foto: TV Pink/printscreen

Rijaliti zvezda Miljana Kulić ne može da dođe sebi nakon što je njen bivši, Lazar Čolić Zola, ušao u Elitu, a sada je situacija i kulminirala.

Naime, Miljana je napravila haos jer Zola ne želi da se druži sa njom. Kulićeva je plakala, kukala i klela Lazara dok je on pokušavao da joj objasni šta je najbolje.

- Moći ćeš te stvari da svariš za tri, četiri meseca, negde mart, april? Nećeš nikad? - kukala je Miljana.

- Neću moći - rekao je Zola.

- Znači ti nećeš moći da pređeš preko toga i budeš moj drug? Niko me ne voli ovde - rekla je Miljana.

- Ne mogu ja da budem tvoj spasitelj MIljana - rekao je Zola.

- Samo da se družimo. Boli me duša, raspadam se, da li možeš da mi pomogneš da prevaziđem? To sam samo htela da te pitam - rekla je Miljana.

- Ne mogu Miljana, neću da se družim sa tobom - rekao je Zola.

- Znači nećeš. Dabogda ti se sve najgore desilo ako se toga ne držiš do kraja, do poslednjeg dana jer sad kad je meni teško ti nećeš da pričaš sa mnom - zapenila je Miljana i šokirala sve ovim kletvara uživo.

Pre nekoliko dana Miljana Kulić iznela je tvrdnje o tome da je njena cimerka Teodora Delić bila intimna sa Erom Ojdanićem, a sada se tim povodom oglasio i sam pevač.

Era je, naime, gostovao u emisiji gde mu je voditeljka postavila pitanje o intimnosti sa rijaliti učesnicom.

- Nedavno si upao u jednu aferu u "Eliti", Miljana Kulić je rekla da si ti imao odnose sa Teodorom, ali ne samo ti, nego i tvoj unuk - rekla je voditeljka. 

- To je čista laž, ne mogu da verujem da mogu da se služe takvim stvarima na jednoj takvoj televiziji i takvom šou programu. Miljana je spavala kod mene u krevetu u drugom rijalitiju 15 dana, ja znam kako ona diše i kako se ponaša. Ona kada nešto smisli i lupi to otkida na sve strane. Miljani ako neko kontrira nešto, on je propao čovek - rekao je Ojdanić.

- Da li je možda tvoj unuk imao neki prijateljski odnos ili nešto više sa Teodorom Delić - pitala je voditeljka.

- Pa ne kontrolišem ja mojih pet unuka, sad ja treba da idem i da kontrolišem da li su imali nešto sa nekim. To je glupo i odvratno...Istina je da je to čista izmišljotina, izmislila je da bi skrenula pažnju na sebe. Stojim iza toga da nije istina - zaključio je Era za Pink. 

@alo_portal Anđela Đuričić golog stomaka na premijeri filma Pokidan: Grudi pucaju #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viral #pokidan #acalukas #andjeladjuricic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading