Milica Veselinović
Foto: Alo/Printscreen

Bivša zadrugarka Milica Veselinović iznenadila je svoje fanove sinoć na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je objavila vrelu fotografiju sa nepoznatim muškarcem. 

Na fotografiji je on golišav, dok je Milica prekrivena samo peškirom. On je ljubi po vratu, a fotografija je zamagljena kako se ne bi videlo ko je on. Milica je preko fotografije stavila emotikon srca.

Milica Veselinović

Printscreen

 

Podsetimo, Milica je krajem prošlog meseca dobila verenički prsten na kućnu adresu. Prsten je bio deo poklona koji je imao više delova. Prvo je pokazala kutiju za nakit koja je bila roze boje, u obliku srca i od plišanog materijala. 
 

Drugi deo najviše je iznenadio sve, a radilo se o prostenu, kojim je očigledno neko želeo da je zavetuje na večnu ljubav. Dok je treći deo poklona bila čestitka, na kojoj piše da joj je sve ovo priredio tajanstveni obožavalac. Ipak, izgleda da je situacija ozbiljnija i da je nepoznati mladić potpuno oduševio Milicu.

 

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading