STANIJA MI JE BRANILA DA RADIM, VIŠE NI MINUT NE BIH BIO SA NJOM: Marko Marković izneo stravične optužbe na račun bivše
Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je nedavno javno osudio svoju bivšu devojku Staniju Dobrojević zbog njenog odnosa sa navodno oženjenim Asminom Durdžićem, Marko Marković je ponovo opleo po svojoj nekadašnjoj velikoj ljubavi.

Marković je, naime, istakao kako se više nikada ne bi vratio u odnos sa Stanijom, pa otkrio da nije on taj koji je bio ostavljen. 

- Kao što sam već govorio, da sam hteo da se pomirim, pomirio bih se odavno. Kad je prošlo neko vreme shvatio sam da sa ovom pameću ne bih bio u tom odnosu ne jedan dan, nego jedan sat a kamoli tri godine, nego čovek uči dok je živ. I to da je mene neko ostavio i to je smejurija, al' ajde ako joj to hrani ego neka bude - rekao je Marković, pa dodao: 

- Ja ne tražim situirane žene, već se jednostavno desi ili ne desi, ili mi se neko svidi ili ne. Apsolutno mi je nebitno ima li ta osoba milione ili nema ništa, to materijalno me ne zanima, ako žargonski rečeno ne "klikne" i ne rodi se emocija, prosto ne mogu da budem s nekim. Pa s obzirom na to da poslom kojim sam se bavio, a to je tad najviše bio modeling i raznorazna snimanja, ona je bila protivnik toga i još mnogih stvari kojima sam hteo da se bavim, onda je to trebalo nadoknaditi, a ne da sad priča kako me izdržavala, jer od svoje osamnaeste godine zarađujem sam za sebe. Ja se sad bunim protiv nečega što hoćeš ti da radiš, okej ja se bunim, onda ću ja da ti to nadomestim na neki način. Od mene je imala, kao i svaka moja devojka podršku za sve što je htela da radi, dok sa druge strane nije bilo tako. Tako da sam shvatio da sam tri godine bio u pogrešnom odnosu - zaključio je Marković za Pink. 

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading