Miljan
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši zadrugar Miljan Vračević tokom svog boravka u Beloj kući u "Zadruzi 6" često je tokom svojih izlaganja isticao da pored toga što mnogo voli svoju suprugu Andreu, da je takođe i veoma ponosan na nju.

Naime, kako smo uspeli da ispratimo na njenom instagram profilu, Andrea je diplomirala na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu, te je dobila zvanje diplomiranog profesora fizičkog vaspitanja i sporta. Ona se pohvalila fotografijom svog indeksa, ali i svojom fotografijom sa fakulteta.

Ovim povodom oglasio se Miljan Vračević, koji nije krio radost i ponos zbog svoje supruge.

- Častim kad hoćete (smeh). Čestitao sam joj! Pošto su mojoj ženi i otac i majka, nažalost, otac joj je jako mlad preminuo, bio je asistent na tom fakultetu, na DIFU, ona je neko ko je stao uz mene i ispoštovala je, sve je išlo fakultet, davala je sve kako valja i dolikuje i onda želja za porodicom i za majčinstvom, napravila je tu pauzu. Njena profesorka koja je bila i predsednik komisije na ispitu je rekla da je predivno kada neko napravi pauzu na fakultetu i da se vrati, gde je briljirala. Pored svih obaveza, to je vrhunski odradila, preponosan sam na nju - istakao je Miljan, te je dodao:

Negde mi je drago da se ta tradicija nastavlja, njoj je baba završila tu neku visoku sportsku školu, majka i otac su difovci, svu decu planiram da pošaljem...Planira da bude profesor u školi, igrala je odbojku nekada. Živimo taj neki sportski život, sportom se treba baviti da bi zdravi umrli, a ne da bi duže živeli i lepše, u zdravom telu, zdrav duh - rekao je Vračević te smo ga upitali koji bi on fakultet sada upisao kada bi mogao da bira:

Ja bih završio DIF, jedino što pored Vojne akademije vrednujem jeste DIF - zaključio je bivši zadrugar za Pink.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading