Nikola i Ivan
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Nakon današnjeg suđenja sa Anom Ćurčić, na kojem se ona nije pojavila, Ivan Mariković prokomentarisao je i svoj odnos sa Nikolom Lakićem, te istakao da je njihovom prijateljstvu zvanično došao kraj. 

- On ne zna kakve su relacije i šta se priča napolju! Trebalo je da fura tu priču od samog početka ''Neka Ivan napolju priča šta želi'', ali ne, on je počeo da udara po meni! Sad me ne vređa to što je rekao da smo završili, jer sada i ja kažem da smo završili. Posle tri godine našeg kvalitetnog druženja, između nas i moje i njegove žene, ono što je ispričao za ova dva meseca je katastrofa. Mene je šokiralo - rekao je Ivan.   

- Čuo sam se i sa Cokom! Vidim da je napisala da sam navodno sve slagao u emisiji u kojoj sam gostovao, ali na njenu žalost i njegovu takođe, ništa nisam slagao! Što se njega tiče, za njega ništa neće promeniti, on će nastaviti da bitiše tamo pošto i sam to kaže! Bitisće tako i do samog kraja jer smatram da je kvalitetan za te stvari, bez pominjanja mene. Ponoviću, ne mogu da ostanem imun na te neke laži - zaključio je Ivan za Pink.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading