ALEKSANDRA NE ŽIVI SA FILIPOM Slovenka Nikolić iznela šokantne tvrdnje o trudnoj ćerki!
Foto: Alo/ilustracija

Aleksandra Nikolić nalazi se u Beogradu, a sada se oglasila njena majka Slovenka.

Naime, ona je rekla da njena ćerka ne živi sa Filipom Carem, sa kojim očekuje bebu, već sa bivšom cimerkom iz rijalitja.

- Nisam se čula sa njom, zovem je, ne javlja mi se ceo dan. Ona je otišla iz stana. Iznajmila je novi sa Anom Spasojević. Uporno zovem i zovem, niko mi se ne javlja. Inače se redovno čujem sa njom. Njoj hormoni rade, pa mi kaže po rečenicu, dve, a ja neću da je uznemiravam - kaže majka Aleksandre Nikolić za Pink.

Podsetimo, Slovenka je, nedavno izjavila da je zbog Filipa Cara pokušala da se ubije.

- Pola laži, pola istine. Želi da opere sebe, kako bi isprljao Aleksandru. Ide na to da su svi loši, a da je on dobar. Nikada ne može da se opere. Svi znamo šta je radio. Htela sam da se obesim zbog njega u četvrtoj sezoni. Bila sam sva modra oko vrata. Šta imam da kažem, ništa dobro. Ne kažem da nije harizmatičan, lep, ima donekle dobru dušu. On će ti dati, ali će ti to i te kako izaći na nos - pričala je Slovenka za Pink.

 

@alo_portal Prenosimo delić atmosfere sa lude i nezaboravne rođendanske žurke Jovane Jeremić 🥳 #alo #alodnevnenovine #jovanajeremic #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading