Ana i Edis
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Maja Marinković je pre par dana otputovala u italiju kako bi napunila baterije, nakon uspešnog oporavka posle operacije koju je imala. Na društvenim mrežama moglo se uočiti i da je u istom trenutku u Italiji bio i njen bivši rijaliti cimer Edis Fetić.

Naime, ubrzo nakon što je ovo otkriveno pokrenute su glasine da su njih dvoje zajendo otputovali, a sada se Edis oglasio i rekao o čemu je reč.

- Ma jok, nema ništa od toga, kakvi! Vidim, pišu to i meni po Instagramu, šuška se to i priča, ali nema to veze s vezom. Maja i ja smo dobri prijatelji bili i ostali, dobri smo drugovi baš - kaže Edo i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edis Fetic (@edo_fetic)

- Stvarno se nisam sreo sa Majom, Italija je velika. Ona je bila u Rimu, koliko sam video, a ja u Milanu, Veneciji. Glupost - zaključio je Fetić za Pink.rs.

@alo_portal Redakcija Alo! je dobila rođendansku čestitku pevačice Milice Pavlović ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #milicapavlovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading