Palčica
Foto: Alo/Printscreen

Bivša zadrugarka Anastasija Stanojević Palčica došla je u žižu interesovanja, nakon što su domaći mediji da je prevarila Marka Petruševića Petrućija sa bivšim dečkom Albertom Galorinijem.

Nakon tog skandala, Palčica donosi hitnu odluku da napusti Srbiju, kako bi se sklonila od mogućih drama. 

Palčica se nakon ovog skandala potpuno povukla i nije se mnogo oglašavala u medijima. Čak je i na društvenoj mreži Instagram postala sve manje aktivnija.

Tako njena poslednja objava datira još od 3. oktobra, kada se poslednji put javila svojim pratiocima, nakon čega više nije objavljivala ni storije, a fanovi su veoma zabrinuti, budući da je na istoj bila dosta aktivnija.

Palčica napustila Zadrugu

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Podsetimo, Palčica se tokom boravka u ,,Zadruzi" smuvala sa Petrućijem, sa kojim je imala vrlo turbulentnu vezu. Međutim, kada su napustili rijaliti, mnogi su pomislili da će njih dvoje opstati, ali to je bilo samo prividno. 

Tik nešto nakon završetka rijalitija odjeknula je vest da ga je Palčica prevarila sa bivšim dečkom, sa kojim je otputovala na more. 

@alo_portal Brenin sin stigao na slavlje kod Trajkovića, a njegova transformacija nije prošla neopaženo! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #foryou #fypシ #fypシ #fypシ゚viral #djani #lepabrena #viktorzivojinovic ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading