Ana, Ivana i Darko
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Juče je najavljeno veliko iznenađenje za fanove "Elite", kada je rečeno da će Ana Ćurčić da gostuje u emisiji, a potom se digla i velika prašina jer je ona ekslkluzivno za Alo! rekla da neće doći na Pink, a i demantovala navode te televizije na svom instgram profilu.

Ona nije otkrila razlog zašto se nije pojavila, ali je zato obelodanila javno poruke koje je poslala voditelji u novinaru Darku Tanasijevuću.

- Što lažeš Darko? Da nisam smela, što radite ovo? Odbila sam jer neću, a to ste i hteli. Da uđem znači??? Na moju grbaču sve opet, no no - objavila je ona.

Ana se tu nije zaustavila, pa je pisala i Ivani Šopić.

- Ivana zdravo, Ana je. Čemu potreba da kažeš da se neki čovek čuje sa mojom ćerkom kad je to laž? I to teška laž i optužba. Zašto? Kad znaš da nije tako. Lep pozdrav, Ana - napisala je Ćurčićeva, a Ivana joj je odgovorila.

- Ćao Ana, imamo prepiske u posedu gde to piše, ne bih ništa izmislila naravno - poručila je Šopićka.

Ana je ipak tvrdila da je te poruke slala Milena Kačavenda.

- Nije to prepiska, već skrinšot koji je poslala Milena jednoj osobi da priča sa mojom ćerkom. A ne da se on čuje sa njom. Na stranu sve, ali dete, opet zaista nema smisla. Milena je poslala da ona priča tog trenutka sa mojom ćerkom - odgovorila je Ana.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading