Dalila, Car i Aleks
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Aleksandra Nikolić i Filip Car, javno stavili tačku na svoj odnos, iako je starleta u drugom stanju, pojedini detalji oko njihovog raskida i dalje su mnogima enigma.

Filip je održao "lajv" na društvenoj mreži TikTok, te poručio da je Nikolićeva sve negativne stvari o njemu izrekla u hiru, kao i da je zbog nje u stanju da napravi neku glupost.

- Ona gleda sad ovo i slaže se sa mnom. Neke stvari nam nisu bile potrebne, a znam kakva je ona u ljutnji i besu i da mi se može dobrano us*ati u život ako je razočarana, besna ili kivna. Isto tako zna ona mene dobro. Kada sam ja razočaran ili povređen, kakve su, nažalost, moje odluke i da totalno mogu da uradim glupost. Jako mi je žao što su u ovoj situaciji mnogi uspeli da mi padnu u očima. Bilo je zlih komentara, eto, šta si očekivao od njega ili šta si očekivao od nje takve - gutao je knedle Filip u obraćanju, dok ga u komentarima nisu štedeteli.

"Hormoni, hormoni. Kao da niko nikad nije bio trudan pre Aleksandre. Izgovor za njihove postupke", "Ja ovog lika ne mogu smisliti, pa on kao lažna kuma iz paštete iskače", "U*rao se", "Sad ne shvatih Krompirka, sprema li se svadba veka ili ne", bili su samo neki od komentara zbunjenih fanova ispod klipa.

 

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading