Aleks i Car
Foto: Alo/Printscreen

Filip Car oglasio se putem lajva na TikTok-u, pa je progovorio o odnosu sa trudnom Aleksandrom Nikolić.

Njih dvoje su nedavno raskinuli, a kad se u medijima pojavila vest da je u drugom stanju, Maja Marinković je pokazala dokaze kako je Filip sa njom varao Aleks i da su jako dugo bili u kontaktu iza njenih leđa.

- Ne možemo loše stvari da radimo sebi i jedno drugome, ne možemo da optužujemo jedno drugo i radimo stvari koje su glupe nakon svega što smo prošli i nakon svega kako smo mi živeli. Ništa nećete da donesete, osim što ću da vas blokiram - rekao je sada Filip Car, a onda pokušao da nađe opravdanje za sve optužbe koje je Aleksandra iznela na njegov račun.

- Sve ostavljam po stani, svoje dete stavljam u prvi plan, nebitno da li je na putu, da li je rođeno, da li je dete punoletno ili u vrtiću, srednjoj školi... Naravno da je deru hormoni, deru i mene, kao da nosim blizance. Ja u ljutnji svašta kažem, napravim i uradim, dam pristup svima, kad se dešavaju neke situacije, umesto da se nosim kako bi trebalo. Molim vas, svako ko me poštuje da ne zazire u moj privatan život. Moja flota je ispala najispravnija, niste krivili, niti branili, zastupali - završio je Filip u obraćanju.

 

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading