Svađa u Eliti
Foto: Alo/Printscreen

Nikola Bukilić je tokom svog izlaganja uvredio devojke u Beloj kući, Teodoru Radoičić nazvao "kraljicom trotoara", što je zasmetalo pojedinim učesnicima. Prvi je krenuo da ga kritikuje Nikola Lakić, a potom je došlo do opšteg kolapsa u "Eliti".

- Drvo se savija dok je mlado. Ova bukva ne može da se savije za tri života. To je takva sirovina, ne znam sa kojom životinjom da ga uporedim. Drago mi je što je dobio korpu od jedne, druge, treće devojke... Zamislite da je imao bilo šta, on bi pričao da ih je j*bao... Zamislite kad ode u Crnu Goru, a da nije nikoga j*bao, to bi bio pun kompleksa. Primitivac, g*vna mu izlaze iz usta, takmiči se sa muškarcima, ženama, prazna priča - rekao je Nikola Lakić.

Svađa u Eliti

Printscreen

 

- A što sam ja bukva? Druže, da objasnimo neke stvari... - ustao je Bukilić.

- Nijedna ti nije dala, ti si se iskompleksirao, sad su one k*rve za tebe - skočio je Nemanja Gačić.

- Sedi, smećaru jedan. Šta je poenta priče, da su me odbile sve? Evo, neka Teodora kaže, da li sam ikad pokušao da je poljubim u usta, neka iskrena bude - odbrusio je Crnogorac.

- Ovako, nisi pokušao da me poljubiš u usta, ali si mi približio krevet, nešto si hteo sa mnom - priznala je Teodora Delić.

- Nisam ni pokušao da je poljubim. Ne znam kako neko može da kaže da je mene neko odbio, kad nisam ni pokušao. Nismo se poljubili, nismo imali ništa, razišli se - rekao je Bukilić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

- Shvatile su sve devojke da ne mogu da budu sa bukvom - dodao je Lakić.

Teodora Radoičić je počela da dobacuje Nikoli Bukiliću, a on joj je zapretio.

- Nemoj tako da se ponašaš, da ne kažem neke stvari - rekao je Bukilić.

- Nemoj sad glavu da ti otvorim - zapretila je ona.

Teodora je uzela šolju i krenula na Nikolu, a takmičari "Elite" su krenuli da je zaustave i počeli da vrište od straha. Kad je Teodora videla da ne može da pređe Bukiliću, gađala ga je šoljom, a obezbeđenje je uletelo u kuću.

Bukilića su odveli u pab, kako bi se situacija smirila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading