Teodora
Foto: Alo/Foto: Estock

Teodora Radoičić aktuelna učesnica "Elite" zbog dilovanja 4,5 kilograma heroina provela je tri godine u zatvoru u Beču.

Nedavno se vratila u Srbiju, a kako bi pokazala da je sada potpuno druga osoba, odlučila je da uđe u rijaliti.

Da li se zbog nečega kaješ?

- Baka mi je preminula dok sam bila u zatvoru i to je jedina stvar koju sebi nikada neću moći da oprostim, niti ću prežaliti taj gubitak! Ona mi je bila sve u životu, s njom sam odrasla.

U ZATVORU SAM POSTALA BOLJA OSOBA! Teodora Radojičić progovorila o detaljima iz života, priznala da joj je i majka bila iza rešetaka!

Foto: Estock

 

Svojevremeno je i tvoja mama bila u zatvoru zbog preprodaje droge?

- Bila sam sedmi razred, mama mi je rekla da ide na dva dana i da se vraća, ali se nije pojavila. Otišla sam da je tražim kod prijateljice, a kada je njena prijateljica videla u kakvom sam stanju, rekla mi je da je mama uhapšena zbog preprodaje droge. Ne želim da pričam o njoj, ona ne želi da bude deo javnog života i ja to poštujem.

Kako je izgledalo tvoje hapšenje?

- To se dešavalo u Beču... Izašla sam iz stana i videla da mi u susret ide dvadeset muškaraca... Nije mi ni na kraj pameti bilo da su to policajci u civilu. Javila sam im se na engleskom i oni meni, pa su me opkolili i počeli da viču. Stavili su mi glavu među noge, ruke iza leđa, i sve su mi uzeli iz ruku. Insistirali su da im pokažem gde živim, upali su u stan i počeli da pretresaju... Pokušavala sam da im objasnim da ne znam o čemu je reč, ali nisu me slušali. Nakon pretresa su me izveli iz zgrade i uveli me u auto. Tada sam shvatila da su me inspektori pratili danima.

Da li si bila uplašena?

- Ne znam da li sam bila uplašena, mešale su mi se emocije... Vraćala sam film, bila sam nemoćna, osećala sam se kao da sam sve izgubila, nisi gospodar svog života, ni sudbine. Odmah sam pomislila na drage ljude, brinula sam da li ću videti baku...

Kako je izgledao tvoj boravak iza rešetaka?

- Bila sam kao Alisa u zemlji čuda, nisam znala ni jezik, ni šta se dešava, ni da li ću se čuti s nekim, da li će me neko obići... Totalna konfuzija. Nakon skoro tri nedelje prebacili su me u ćeliju s desetak žena, koje su imale rupe na telu, bukvalno su se raspadale od raznih bolesti. Bilo je grozno.

Hoćeš li u "Eliti" pokazati svoje dobre osobine?

Teodora

Foto: Estock

 

- Imam svašta da kažem i pokažem, jer sam sada neka nova Teodora. Mislim da će mi rijaliti doneti dosta dobrog i želim da se konačno stavi tačka na moju prošlost. Pokazaću svoje pravo lice! Ja sam žena mangup, veliki borac i izuzetno sam uporna!

Šta je najluđe što si uradila zbog ljubavi?

- Kada god sam nekoga iskreno volela, bila sam spremna na sve zbog ljubavi. Zbog ljubavi sam sebi upropastila život. Moj karakter je takav, vodim se srcem i ne razmišljam o posledicama.

Čime si želela da se baviš, kakvi su bili tvoji planovi?

- Išla sam u Pravno-birotehničku školu, htela sam da upišem Pravni fakultet. Želela sam da budem advokat i da se bavim krivicom, ali sam upisala Fakultet za bezbednost. Na drugoj godini sam počela da radim u vojnoj policiji, a sada jedino želim da budem preduzetnica i svoj gazda.

(Informer)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading