Teoodra i Nikola
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Pre neko veče u emisiji "Pitanja novinara" Teodora Radoičić i Nikola Bukilić otkrili su da su posle svega dva dana veze doneli odluku da je bolje da raskinu i distanciraju se jedno od drugog. Njih dvoje su priznali šta im smeta jedno kod drugog, a iako je delovalo da će ovog puta normalno voditi razgovor Teodoru je izbacilo iz takta što je Nikola ne poštuje i kako on kaže želi da je dresira. 

Teoodra i Nikola

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Moram malo da je dresiram - smejao se Bukilić, a njegova konstatacija izbacila je Teodoru iz takta. 

- Ne kažem da je on loš ali način na koji ja funkcioniše i ja su dva različita sveta. Popustili smo oboje. Ja nisam ćorava ni glupa, mi nikada nećemo više imati ništa jer neću da se blamiram. Nisam idiot, niti sam nekome mama, mene je doticalo ponašanje u našem odnosu. On je zastao negde u školi u redu za đačku pljeskavicu - govorila je bivša robijašica.

Iako je delovalo da će Teodora ostati istrajna i držati se svog stava, ona je već jutros poklekla i pala na Nikolin šarm. Zgodni Crnogorac prišao je Teodori u dvorištu Bele kuće, pa su počeli da razmenjuju nežnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @okle.znam_

U jednom trenutku Nikolu je zanimalo da li je istina da je Teodora na sebi imala mnogo estetskih korekcija, kao što se priča po rijalitiju, a njoj njegova pitanja nisu nimalo prijala. 

- Imala si operaciju g*zice, da li je to istina? Kažu da si oči, nos, s*se i g*zicu. Jao, prave su - govorio je Nikola dok je dodirivao Teodoru po grudima.

- Ko to priča? Oni su ljubomorni, to je njihov problem. Kao da ja imam građu Kim Kardašijan. Ja sam godinama trenirala, otkako je Gastoz snimio pesmu, u zatvoru pogotovo. Ti mene malerišeš - dodala je Teodora.

Nikola je nastavio da se šali na račun Teodorine zadnjice, kako nije prirodna, a njoj je pukao film, pa muje udarila šamar, nakon kojeg mu je sve ispalo iz ruku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @okle.znam_

- Je l' se sprdaš? Ajde pokupi to - rekao je on, a Teodora je spustila loptu i sa poda podigla stvari koje su mu ispale. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading