Anita i Matora
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dogovor koji su Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora napravile pre ulaska u "Elitu", odmah je pao u vodu.

- Obe su znale kako će biti i obećale su jedna drugoj da neće nasedati na provokacije kako bi sačuvale svoj brak, ali Anita je bolesno ljubomorna i ne može da se kontroliše. Ona svaki dan zagorčava život Matoroj, prati joj svaki korak, prisluškuje šta sa kim priča i onda pravi scene. Matora je na ivici živaca - kaže njihov prijatelj za "Informer" koji se plaši da će im pući brak:

- Ako ovako nastave, brak im neće sastaviti ni godinu dana. Čuo sam da je nekima baš cilj da ih razvedu i da ih čeka pakao ako Anita ne uspe da smiri svoju paranoju. Matora je stvarno voli i ne pada joj na pamet da je prevari, ali Anita ima ozbiljan problem i ne može da se kontroliše.

Podsetimo, nakon jednog od mnogih ljubomornih ispada Stanojlovićeve, Jovana je odlučila da razgovara sa njom.

- Kod kuće je drugačije nego ovde, moraš nekad da prećutiš, da popustiš. Ja te volim, ali ti nekad ne možeš da istrpiš - pokušavala je Matora da objasni Aniti, ali ona nije htela ni da čuje:

- Ja tebi ćutim za mnogo toga i onda mi se nakupi i ne mogu više. Ti si bezosećajna, povređuju me tvoje reči koje mi kažeš kroz šalu. Sedela sam i gledala šta radiš sa Slađom i Anđelom. Imaš 30 muškaraca u kući, pa pričaj sa njima. Smetaju mi žene, ljubomorna sam. Možeš da sediš sa Teodorom, Vanjom, Milenom, Milicom, ali ako te neko pita za Anđelu i Snežu napraviću ti scenu. Ne zanima me da li si kriva - zapretila je Anita Matoroj, a Tomićeva je samo rekla:

- Ovo je bolesno. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Petar

22.09.2023 14:31

U Srbiji to nije brak a posebno ne legalni brak niti ce ikada biti.

Tambura

22.09.2023 15:14

Kakav "brak" da li ste normalni??? To su dve zene