Nenad Macanović Bebica
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Jedan od video-klipova koji je prikazan u emisiji ''Gledanje snimaka'' pokazao je razgovor u kom Nenad Macanović Bebica govori o navodnoj gasovnoj poruci u kojoj Marija Kulić kaže da je na određenom mestu zaboravila svoj donji veš.

- Ja sam rekao da postoji glasovna poruka gde Marija pita gde su joj gaće - rekao je Bebica.

- Da li si ti primetio da Marija nije verna Siniši, kad si već rekao da nije morala i da se noću smuca ko zna gde?! - upitao je Darko.

- Nije moguće da je žena u deset sati uveče na depilaciji. Ne dođe kući, pa je svi traže, a ona se ne javlja na telefon. Navodno ga ostavi negde - istakao je Bebica.

- Moja majka je domaćica i ženam, majka i kraljica. Najbolja je mama i baka. Nije jer je moja, nego je tako. Apsolutno mi je smešno ovo što ona govori. Mene ne boli ovo, jer ja znam da su sve ovo notorne laži. Bebica je patološki lažov. Kad je po prvi put izneo ovu priču napolju, osećala sam se loše, ali sam posle shvatila da to radi jer je na sve spreman. Mislila sam da je lažan profila kada je počeo da iznosi sve te tvrdnje, ali sam se posle uverila da je to Bebica - kazala je Miljana.

- Prepiske postoje. Tvrdim sve ovo i stojim iza svega što sam rekao - kazao je Bebica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading